top of page
Piketpaal_2490x516.jpg

SD+P: denken + doen!

SD+P is een ervaren en deskundig projectmanagement- en adviesbureau. Onze projectmanagers en adviseurs leveren een belangrijke bijdrage aan projecten en programma’s op het gebied van de gebouwde buitenruimte: infrastructuur + mobiliteit, water + groen, gebiedsontwikkeling + herontwikkeling en aan de organisaties daaromheen.

Met onze gedegen inhoudelijke kennis en onze ruime managementervaring zorgen wij voor een slagvaardige, doelgerichte en professionele aanpak van projecten en bijdrage in projectteams. Met aandacht voor inhoud, proces en omgeving.

 

Onze opdrachtgevers

SD+P heeft een brede en trouwe kring van opdrachtgevers opgebouwd. Opdrachtgevers met een grotere of kleinere opgave in de gebouwde omgeving: infrastructuur, openbare ruimte, gebiedsontwikkeling of herontwikkeling of herbestemming. De projectmanagers en adviseurs van SD+P hebben een langdurige ervaring opgedaan met projecten bij en voor de overheid. Onze focus ligt daarom op de overheid als opdrachtgever, met name gemeenten, provincies en waterschappen. Die ervaring bij de overheid maakt dat we ook private partijen kunnen adviseren over procedures, contracten en de aansturing daarvan..

Onze mensen

Een SD+P-er kenmerkt zich door een combinatie van gedegen inhoudelijke kennis en een doelgerichte en professionele aanpak van projecten. Met aandacht voor inhoud, proces en omgeving. Goed opgeleid met ervaring in het vakgebied en door opleiding en training altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met de juiste persoonlijke en managementvaardigheden.

Bij SD+P werken we met een hecht team van professionals in vaste dienst, aangevuld met een brede kring van netwerkpartners. Bureaus en zelfstandigen die we kennen uit projecten en waaraan we onze naam durven te verbinden.

ManagementsysteemCertificatie.ISO9001.png

SD+P werkt volgens een gecertificeerd kwaliteits- managementsysteem
ISO 9001:2015.

 

Klik hier voor beleidsverklaring en certificaten.

bottom of page