top of page

Werkvoorbereider

Over de functie
Voor een vaste plek op ons kantoor zoeken we allround civieltechnici. Als onderdeel van ons team houd je je zowel zelfstandig als in teamverband bezig met het ontwerp en de voorbereiding van de projecten en draag je medeverantwoordelijkheid voor de kwaliteit en klanttevredenheid. Een vaste plek, ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden en een solide pakket aan arbeidsvoorwaarden horen daarbij.

Werkzaamheden
Bij Civilink stoppen we medewerkers niet in een hokje, maar gaan we uit van een allround takenpakket. We zetten je in op de werkzaamheden waar je sterk in bent en bieden je de kans te ontwikkelen in de vaardigheden die je leuk vindt en ambieert. Je ontwerpt (VO, DO en UO), maakt bestekstekeningen, stelt RAW-bestekken en UAV-GC contracten op, maakt kostenramingen, inventariseert de projectlocaties, adviseert en overlegt met de opdrachtgever. Daarnaast ben je bezig met het toetsen, beoordelen en controleren van plannen, calculaties, bestekken en tekeningen van derden. 

Functie-eisen
Naast een passie voor civiele techniek en een enthousiaste persoonlijkheid, beschik je over een opleiding mbo/hbo civiele techniek. Kennis van AutoCAD, RAW en UAV-GC is een pré, maar geen vereiste. Passend bij onze organisatie bepaalt je ervaring welke verantwoordelijkheden je in ons team krijgt. 

Contact
Interesse om eens verder te praten? Neem dan contact op met Mandy de Regt op telefoonnummer (0252) 680 280 of e-mail Mandy de Regt.

bottom of page