top of page

Onze oplossing voor ZZP'ers

De vrijheid van een zzp'er 

Je hebt gekozen voor een bestaan als zzp-ondernemer.  Je wilt de vrijheid om te kiezen welke opdracht je aanneemt, hoeveel uur je in de week werkt en hoeveel vakantie je neemt.

Als ondernemer houd je van de onzekerheid en vind je het leuk om voor meerdere opdrachtgevers tegelijk te werken. Steeds te zoeken naar nieuwe klussen.

 

Merk je nu dat de onzekerheid over de inhuur van zzp'ers bij opdrachtgevers toeneemt?
Lees dan verder.

Of zoek je eigenlijk liever zekerheid maar heb je het gevoel dat een werkgever een onevenredig deel van jouw verdiensten krijgt en wil je vooral een hoger inkomen?

Lees dan zeker verder.

Langdurige inzet op projecten

Net als jij werken we met SD+P aan projecten in de ruimtelijke sector. We werken in alle IPM-rollen en ondersteunende functies in de projectteams van vooral de overheid (gemeenten, provincies, waterschappen) maar ook voor aannemers van grootschalige infrastructuurprojecten. Opdrachten die vaak lang (jaren) duren.

Onzekerheid Wet DBA

Dat zijn ook opdrachten waar veelal sprake is van een inspanningsverplichting en niet van een resultaatsverplichting. En dan wordt het lastig als het gaat om de criteria in de wet DBA (Deregulering beoordeling Arbeidsrelaties). Je bent geselecteerd op je kennis en ervaring (cv) of op persoonlijke titel. Je kunt jezelf niet vrij laten vervangen. Kun je volledig bepalen wat je doet en hoe je je werk indeelt of is er sprake van een gezagsverhouding? Heeft de opdrachtgever eigen medewerkers die hetzelfde werk (kunnen) doen?

De oplossing van SD+P

Bij SD+P werken we al bijna 25 jaar met bijzondere arbeidsvoorwaarden. We combineren de voordelen van een vast loondienstverband met de vrijheid, zelfstandigheid en persoonlijke invloed op je inkomen. Een echt loondienstverband en geen risicovolle constructie.
De zekerheid van een vast inkomen, een vangnet als het misgaat, een gedegen en gerenommeerd bureau als thuisbasis en collega's om kennis mee te delen.

Dat samen met persoonlijk ondernemerschap waarin we de kosten en opbrengsten eerlijk en transparant delen.

Benieuwd?

We lichten onze oplossing graag toe in een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek.

Neem contact op met Arnoud of Ron.

bottom of page